cisodental
clinicaciso.ro

+4 021 410 1180
+4 021 410 1181
   +4 0721 208 884
contact@cisodental.ro


PROGRAM DE LUCRU: luni - vineri 9.00/20,00 -

SEDIU CENTRAL: B-dul Burebista nr 1, bl. D15, scara 3, Bucuresti -
harta

Strada Dezrobiri, Nr 46, Bl. P14, sc. A, parter
Tel:0720703155

Contact rapid

Nume *:
Email *:
Telefon *:
Mesaj:
captcha

Preturi stomatologie


Preturile din stomatologie si lucrurile care fac diferenta

In cautarea unei clinici performante in cadrul careia sa iti tratezi dintii, ai ajuns probabil la constatarea ca preturile la stomatologie in Bucuresti nu variaza foarte mult. In principiu, sunt doua niveluri ale preturilor: unul ridicat si unul mediu – in care, dupa cum ai observat, ne incadram, si tu ca pacient, si noi ca furnizor de servicii.

Intr-adevar, preturile serviciilor stomatologice din Bucuresti se aseamana, asta si pentru ca s-au desfiintat cabinetele stomatologice de stat si au ramas doar cele private. Ce le diferentiaza atunci intre ele? Pacientii nostri afirma: calitatea serviciilor si a relatiei dintre doctorul stomatolog si pacient. Tu ce spui? Tu ce iei in calcul atunci cand te indrepti catre o clinica stomatologica, avand banii in buzunar? Pentru ce esti dispus sa platesti acesti bani?

Te intrebam, pentru ca daca alegi Ciso Dental dintre sutele de clinici si cabinete stomatologice care impanzesc acum Capitala, noi vrem mai mult decat orice sa ne ridicam la nivelul asteptarilor tale. Tarifele pe care noi le practicam sunt gandite astfel incat sa iti permita sa apelezi la noi pentru ceea ce are dantura ta nevoie. De ce la noi? Pentru ca stim ce oferim. Punem tot ce avem mai bun in serviciile pe care le oferim, in specializarea continua a doctorilor nostri stomatologi, in aparatura pe care o achizitionam si, mai ales, in relatia pe care o stabilim cu tine.

Pentru ca pe noi, la Ciso Dental, ne-au invatat pacientii nostri ce cauta in primul rand la un cabinet stomatologic si la un doctor stomatolog. Pentru ce sunt dispusi sa dea banii. Stim deci ca astepti, de exemplu, servicii integrate. De aceea, ne-am asigurat ca iti putem furniza, in conditiile cele mai sigure, terapia cariilor, albirea dintilor, cursuri de igiena orala, edodontie, ortodontie cu aparate fixe si mobile, paradontologie, regenerare osoasa, reconstructia estetica a dintilor, implante cu protezare imediata si protezare rapida…

Prin toate acestea, stim sigur ca nu te punem pe drumuri: nu vei fi nevoit sa parasesti clinica si sa pierzi timp pretios pentru efectuarea unor radiologii sau a altor consultatii de specialitate.

Stim ca la fel de important pentru tine, cand dai banii tai munciti pentru a-ti mentine sanatatea denatara, este sa ai asigurate igiena si calitatea lucrarii. Stim si suntem 100% de accord cu tine ca un medic stomatolog serios foloseste cate un set de instrumente pentru fiecare pacient, dezinfecteaza suportul instrumentarului, se spala pe maini si schimba manusile pentru fiecare nou pacient. La fel cum suntem constienti ca nu ai nevoie de o plomba care sa te paraseasca a doua zi sau care se ingalbeneste de la ceai din prima saptamana. Sunt lucruri elementare, de bun simt, care conteaza enorm atunci cand dai banii la dentist. Sunt cateva din conditiile de baza care justifica tarifele cabinetelor stomatologice. Noi stim asta si fara nici o exceptie le indeplinim.

Pe langa acestea, facem tot posibilul sa iti oferim o atmosfera relaxanta si confort psihic. Asa ca, intr-un decor, speram noi placut, sala de asteptare de la parter iti deschide canapele comode in care sa te linistesti, in vreme ce muzica ambientala doreste sa iti mangaie simturile, inainte ca doctorii nostri sa iti reimprospateze sanatatea.

Thank you for installing the WP-Testimonials plugin.

Jodi Diehl
Website Programmer, Virtual Assistant

Lasa un comentariu

*