+4 0721.208.884 / +4 0214.101.180

Blog CISO DENTAL

Implant dentar CADOU-Septembrie 2017

  De la inceputul anului 2017,prin aceste campanii, peste 80 de pacienti au beneficiat cu succes de gratuitatea implantelor dentare.Prin intermediul lor,dorim sa facem reabilitarea orala un serviciu accesibil tuturor. Pentru aceasta,..

Read more

Implant dentar GRATUIT

In cei 10 ani de experienta ,chirurgia a fost motorul activitatii noastre. Am depasit cu succes un numar de 1000 de ridicari de sinus/augumentari osoase si 4000 de implanturi inserate…

Read more

In luna MAI ,implantul dentar este GRATUIT!

Pentru ca prima campanie a implanturilor gratuite a fost un succes, continuam! Promotia ‘Mai,luna implanturilor gratuite’ se desfasoara in perioada 25-28 MAI.   Inscrierea presupune: – Consultatia de specialitate,in cadrul..

Read more

Implant dentar Gratuit!

     In cei aproape 10 ani de activitate,am realizat cu succes peste 6000 de reabilitari orale.Ne dorim ca si tu sa faci parte din aceasta misiune! Suntem tineri,dinamici,atenti ,entuziasti..

Read more

Implant bifazic

Implantul dentar standard la CISO Daca din diferite cauze ai un dinte lipsa, este posibil ca solutia perfecta pentru tine sa fie implantul dentar. Totusi, ai nevoie de o consultatie de..

Read more

Ce este tartrul si cum scapam de el?

Detartrajul este cea mai comuna si conservatoare forma de tratament parodontal. Este minim invaziva si este recomandata tuturor persoanelor, cel putin o data pe an. Procesul de detartrare nu afecteaza..

Read more

Complicatiile molarilor de minte

Ce sunt molarii de minte ? Sunt ultimii molari care apar pe fiecare maxilar de-o parte si de alta, varsta fiind cuprinsa intre 18 si 25 de ani insa pot..

Read more

Solutii moderne pentru caderea dintilor

Pierderea unui organ sau, mai bine-zis, a functiei sale, este substituite cu un artificiu denumit proteza, în toate domeniile medicinei. Exista proteze mari si mici: pentru mâini, picioare, valvulele cardiace,..

Read more

Albire Dentara

Estetica dentara- Tratamentul de albire la CISO DENTAL!   Ai un zambet frumos, care inspira sanatate si indrazneala? Ai vrea totusi ca dintii tai sa fie mai albi ? Pigmentarea..

Read more