Implant dentar standard

Daca din diferite cauze ai un dinte lipsa, este posibil ca solutia perfecta pentru tine sa fie implantul dentar. Totusi, ai nevoie de o consultatie de specialitate si de sfatul unui specialist pentru a afla care este solutia potrivita nevoilor tale. Fiecare organism este diferit si de aceea, aici la Ciso, grija pentru pacient, informarea si recomandarea celor mai bune solutii sunt principiile dupa care ne ghidam.

Primul pas in alegerea unei astfel de solutii este consultatia de specialitate si realizarea setului de analize. Dupa ce decidem ca ai nevoie de un implant dentar, inainte de a discuta de preturile implantului dentar, cum se face de multe ori, este cazul sa vedem daca organismul poate primi un implant dentar. Aici ne intereseaza atat densitatea cat si sanatatea osoasa sau daca exista alte afectiuni in organism. Uneori s-ar putea sa fie nevoie sa facem regenerare osoasa, daca ai stat o perioada mai mare de timp fara dinte si osul s-a retras.

Acum, dupa ce am aflat ca poti face un implant dentar, alegem impreuna materialele cele mai potrivite si abia apoi putem discuta de tarifele implantului dentar. Stim ca te grabesti sa afli care este pretul unui implant dentar, dar trebuie sa fim siguri ca acesta este realist si ca am ales impreuna cea mai buna solutie. Ne place sa facem lucrurile ca la carte, sa lucram cu cele mai bune materiale si sa ne punem toata priceperea in slujba ta.

La Ciso folosim titan de inalta puritate pentru pivot si bont, iar coronita trebuie sa fie si ea din materiale de calitate. Nu trebuie sa iti faci griji pentru pivot, pentru ca acesta este osteointegrat in 4-6 luni, datorita faptului ca titanul este biointegrabil. In cazul implantului standard (numit si bifazic) intervenim din nou dupa aceste 4-6 luni pentru a pune bontul si apoi coronita. Astfel, suntem siguri ca pivotul a fost asimilat si tu ai un nou dinte de care te poti bucura pe deplin.

Poti fi sigur de calitatea si de caracteristicile materialelor folosite aici la Ciso, pentru ca noi iti eliberam un certificat in care tu ai toate informatiile legate de noul tau dinte. Gasesti in acest certificat toate informatiile de care ai putea avea nevoie peste ani, inclusiv materialul din care sunt facute cele 3 piese – pivotul, bontul si coroana – si dimensiunile lor. Avem grija ca lucrarea facuta sa te tina o viata si, daca cumva va fi nevoie de o alta interventie, medicul tau sa stie cu ce lucreaza.

Asa daca ai nevoie de un implant dentar in Bucuresti, te asteptam cu mare drag la Ciso, sa gasim impreuna cea mai buna solutie pentru tine. Daca inca nu te-am convins de grija pe care ti-o purtam, vino la sediul nostru din  Bulevard Burebista nr.1, bloc D15, scara 3, parter sa ne cunosti!

Tags are not defined for this post

0 comments

No comments. Leave first!

Leave a reply

*