Implant dentar Gratuit!

implant

 

   In cei aproape 10 ani de activitate,am realizat cu succes peste 6000 de reabilitari orale.Ne dorim ca si tu sa faci parte din aceasta misiune!

Suntem tineri,dinamici,atenti ,entuziasti si in permanenta cautam sa ne imbunatatim serviciiile.Cu rabdare,intelegere si grija,construim zambete pentru o viata !

Promotia ‘Ianuarie,luna implantelor gratuite’ se desfasoara in perioada 19-22 ianuarie.Ne-am propus sa bucuram 20 de pacienti.Vrei sa te numeri printre ei?

Inscrierea presupune:

Consultatia de specialitate,in cadrul careia specialistul iti explica variantele de tratament potrivite pentru tine,in baza radiografiei panoramice.Pentru a sti exact care sunt pasii,costurile si timpii de exectutie,le consemnam intr-un plan de tratament.

Analize si investigatii pe care specialistul le considera necesare.

– Sa fii de acord cu conditiile promotiei*

Ce iti oferim:

-Implantele (indiferent de numarul lor) ,consultatia si planul de tratament CADOU;

– Medici cu experienta,sub atenta indrumare a chirurgilor specialisti;

-Certificat de garantie,atat pe implante ,cat si pe lucrarea protetica;

– Tot suportul nostru in perioada post-operatorie,ne
asiguram ca indicatiile privind ingrijirea zonei operate sunt pe deplin intelese,efectuam controale ori de cate ori este nevoie.

*Termene si conditii.

-Ultima zi de inscriere este 20 decembrie. Vrem ca totul sa fie foarte bine organizat,pentru ca programul sa fie un succes! ;

-Zilele dedicate interventiilor sunt 19-22 Ianuarie;

-Pentru ca lucrarea sa fie completa sunt necesare : implantul,bontul de vindecare,bontul protetic, lucrarea protetica (coronita sau proteza pe sisteme);

-Costurile totale ale noii tale danturi sunt dramatic reduse : Implantul 1800 =0 Ron ,bontul de vindecare si bontul protetic 650= 450 Ron;
-Lucrarea protetica ,deasemenea ,beneficiaza de reducere personalizata,in functie de complexitatea acesteia;
-Sistemul de plata este flexibil : nu vrem toti banii inainte! Desigur,ne dorim sa te avem ca pacient si pentru finalizarea lucrarii ,de aceea se achita 50 % din valoarea planului de tratament pana in ziua interventiei. Restul , peste 6 luni,cand noua ta dantura va fi gata!

0 comments

No comments. Leave first!

Leave a reply


*