Implant dentar Gratuit!

implant

 

   In cei aproape 10 ani de activitate,am realizat cu succes peste 6000 de reabilitari orale.Ne dorim ca si tu sa faci parte din aceasta misiune!

Suntem tineri,dinamici,atenti ,entuziasti si in permanenta cautam sa ne imbunatatim serviciiile.Cu rabdare,intelegere si grija,construim zambete pentru o viata !

Promotia ‘Ianuarie,luna implantelor gratuite’ se desfasoara in perioada 19-22 ianuarie.Ne-am propus sa bucuram 20 de pacienti.Vrei sa te numeri printre ei?

Inscrierea presupune:

Consultatia de specialitate,in cadrul careia specialistul iti explica variantele de tratament potrivite pentru tine,in baza radiografiei panoramice.Pentru a sti exact care sunt pasii,costurile si timpii de exectutie,le consemnam intr-un plan de tratament.

Analize si investigatii pe care specialistul le considera necesare.

– Sa fii de acord cu conditiile promotiei*

Ce iti oferim:

-Implantele (indiferent de numarul lor) ,consultatia si planul de tratament CADOU;

– Medici cu experienta,sub atenta indrumare a chirurgilor specialisti;

-Certificat de garantie,atat pe implante ,cat si pe lucrarea protetica;

– Tot suportul nostru in perioada post-operatorie,ne
asiguram ca indicatiile privind ingrijirea zonei operate sunt pe deplin intelese,efectuam controale ori de cate ori este nevoie.

*Termene si conditii.

-Ultima zi de inscriere este 20 decembrie. Vrem ca totul sa fie foarte bine organizat,pentru ca programul sa fie un succes! ;

-Zilele dedicate interventiilor sunt 19-22 Ianuarie;

-Pentru ca lucrarea sa fie completa sunt necesare : implantul,bontul de vindecare,bontul protetic, lucrarea protetica (coronita sau proteza pe sisteme);

-Costurile totale ale noii tale danturi sunt dramatic reduse : Implantul 1800 =0 Ron ,bontul de vindecare si bontul protetic 650= 450 Ron;
-Lucrarea protetica ,deasemenea ,beneficiaza de reducere personalizata,in functie de complexitatea acesteia;
-Sistemul de plata este flexibil : nu vrem toti banii inainte! Desigur,ne dorim sa te avem ca pacient si pentru finalizarea lucrarii ,de aceea se achita 50 % din valoarea planului de tratament pana in ziua interventiei. Restul , peste 6 luni,cand noua ta dantura va fi gata!

7 comments

gigi

as dori sa stiu cam care ar fi toate cheltuielile.sa spunem ca atat dintii cat si maselele sunt 80% terminate.care ar fi costul pentru o astfel de interventie?

  Ciso Dental

  Buna ziua!
  Va multumim pentru interesul acordat clinicii noastre!
  Din pacate,informatiile furnizate de dvs. sunt insuficiente pentru o estimare de pret. Este necesara evaluarea situatiei osului dvs.,cu ajutorul unei radiografii/tomografii recente.De aceea oferim consultatia de specialitate gratuita,in cadrul careia vi se furnizeaza toate informatiile necesare pe baza situatiei dvs. orale.Va asteptam la 0721208884 pentru o programare !
  Zi frumoasa,
  CISO Dental

NITOIU MARIN

AM VARZA IN GURA NU STIU DACA SE MAI POATE FACE CEVA

  Ciso Dental

  Buna ziua,
  Va multumim pentru interesul acordat clinicii noastre!
  Din fericire,aceasta ramura a medicinei a ajuns intr-un punct de evolutie ce ne permite sa gasim solutii pentru orice situatie,indiferent de gravitatea acesteia. Prima etapa este sa ne vizitati pentru o consultatie de specialitate gratuita,iar in baza radiografiei panoramice,specialistii nostri intocmesc planul de tratament si ,deasemenea,va vor sfatui in alegerea celei mai bune variante pentru dvs.,atat financiar,si cat functional.
  Va asteptam la 0721208884 pentru programarea la o prima consultatie!
  Cu stima,
  Echipa CISO Dental

Cezar Dafinca

Sunteti si in Brasov?

Brutaru Ion

As dorii sa ma inscriu si eu in acesta campaniei si poate voi avea norocul sa ma numar printre cei alesi si sa ma bucur si eu de o dantura noua si puternica.As fii si eu un om normal care poate sa zambeasca si sa rada.Nu am mai facut asa ceva c-am de mult.Am 45 de ani si cred ca as merita si o sansa in aceasta viata grea.Cu bani nu cred ca as putea vreoadata sa am dantura pt ca preturile sunt colosale pt un om de rand.Multumesc mult de tot.

Elena

Bun? ziua.doresc sa fiu printre cei 20 care dispun de implant.Cum se procedeaz? sa m? înscriu? Mul?umesc a?tept un r?spuns

Leave a reply

*