Bine ne-am intalnit pe blog!

Bun gasit pe blogul Clinicii de Implantologie si Sanatate Orala CISO!

Care este intentia acestui blog? Sa ne ajute sa ne apropiem de pacienti. Dorinta nostra a fost sa combinam ideea unui blog cu cea a unei liste de discutii. Ce inseamna asta? Pe langa articolele care vor aparea in acest blog (postate de medicii nostri), am dori de asemenea ca si pacientii nostrii (prin comentarii) sa posteze noi subiecte si sa adreseze intrebari echipei noastre.

In timp, veti gasi pe acest blog informatii  despre patologiile cavitatii orale, noutati despre activitatea Clinicii CISO si raspunsuri la intrebarile dumneavoastra.

Bine ati venit si va asteptam cu orice intrebari, opinii, idei!

Tags are not defined for this post

0 comments

nistor marius

Buna seara!In legatura cu osteointegrarea implanturilor: mi s-au montat doua implanturi pe maxilar,incisivii centrali,iar dupa 3 luni medicul a decis sa monteze bonturile.Dar cand a vrut sa desurubeze capacelele implanturilor,acestea se roteau cu totul deci nu se realizase osteointegrarea.Atunci medicul a hotarat sa asteptam inca 3 luni dupa care sa mai incerce o data.Dvs. ce credeti,se va realiza osteointegrarea in acest interval de timp sau este un esec?Din informatiile pe care le-am obtinut de pe site-urile de specialitate am aflat ca pentru maxilar perioada de osteointegrare e mai mare,in jur de 6 luni sau mai mult.As dori foarte mult sa aflu parerea dvs.de specialist.Precizez ca am 45 de ani,sunt sanatos,nefumator,normal ponderal(76kg/1,80m),fac sport,am o igiena bucala buna(pasta,periuta,apa de gura cu clorhexidina de3-4x/zi).Cum pot sa ajut la osteointegrare?Cu supliment de Ca+D3? Va multumesc anticipat pentru raspuns si va doresc multa sanatate !

nistor marius

Am uitat un amanunt,nu stiu cat de important:implanturile au fost montate imediat dupa extractiile incisivilor.In cazul acesta osteointegrarea e mai lunga,sau sper degeaba?Multumesc pentru raspuns.

nistor marius

Buna seara d-le doctor ! Apreciez profesionalismul dvs. si amabilitatea de a-mi raspunde.Din pacate nu locuiesc in Bucuresti dar voi incerca sa va vizitez clinica.Totusi, imi puteti spune daca EU pot ajuta osteointegrarea cu ceva?(cu suplimente de calciu,sau altceva)Precizez ca implanturile au fost montate postextractiv si nu m-au durut absolut deloc,nu mi-au alunecat din os ,si nu am sangerat.De asemenea trebuie sa va spun ca doctorul nu a facut aditie de os.Credeti ca din aceasta cauza trebuie sa astept mai mult? Va multumesc mult pentru raspuns!

Leave a reply

*