Albirea dintilor

Dinti albi? De ce nu? Albirea profesionala a dintilor, la voi acasa!

Culoarea dintilor este personala exact ca si culoarea pielii, fiecare are propriile nuante. Oricat de alba ar fi, culoarea danturii nu e niciodata atat de pura ca cea a protelanului. In ciuda a ceea ce se crede, smaltul este transparent si nu determina culoarea dintilor, ci lasa sa transpara culoarea dentinei.

Cu timpul insa, smaltul se poate colora, absorbind coloranti din mancare si bautura, iar cu varsta dintii se inchid la culoare si isi pierd stralucirea naturala.

Astazi estetica dentara iti reda culoarea alba a dintilor si  stralucirea de altadata.

Tehnicile aplicate in cabintele stomatologice pot atinge cel mai ridicat nivel de albire posibil intrucat medicii folosesc agenti inalbitori cu inalt procent de principiu activ.

Avantajul tehnicilor “la domiciliu” este in primul rand costul, care evident este mult mai scazut. Chiar daca eficacitatea acestora este mai scazuta fata de tratamentul profesional cu efect imediat, dupa doar doua- trei aplicari si tratamentul facut acasa are rezultate satisfacatoare.

Riscurile unui tratament de albire a dintilor efectuat cum trebuie, fie el profesional sau la domiciliu, sunt practic inexistente.

Asteptam cu interes opiniile voastre despre acest subiect.

Tags are not defined for this post

0 comments

No comments. Leave first!

Leave a reply

*