+4 0721.208.884 / +4 0214.101.180

Bine ati venit la CISO DENTAL  !

Prof.Dr. Giuseppe Scandale, medic chirurg cu peste 35 de ani experienta, a infiintat Clinica de Implantologie si Sanatate Orala in 2007 din dorinta de a oferi pacientilor romani servicii de chirurgie si stomatologie generala la cele mai inalte standarde europene si la preturi romanesti. Scopul nostru este de a transforma reabilitarea chirurgicala si stomatologia intr-un serviciu medical accesibil tuturor.De la infiintare CISO DENTAL a fost sediul a numeroase cursuri de chirurgie, implantologie si demonstratii stiintifice,in cadrul carora s-au pus mai mult de 6000 de implanturi si s-au efectuat peste 2000 de ridicari de sinus si augumentari osoase. Alaturi de noi, pacienti din toata Europa au aflat cat de simplu poate fi sa ai grija de sanatatea ta si sa te bucuri de un zambet perfect,chipa noastra de tineri profesionisti te asteapta in clinica CISO DENTAL ,sa descoperi ca problemele tale de sanatate au solutii simple si de durata!

Toate cabinetele noastre sunt complet dotate pentru toate tipurile de proceduri in conditii maxime de igiena si sterilizare datorita pavimentelor speciale antibacteriene si salilor special dotate pentru igienizarea si sterilizarea intrumentelor si echipamentelor.

Telefon unic pentru programare:  0214101180 - 0721208884

Terapia cariiilor- Reconstructii estetice - Chirurgie orala - Endodontie - Parodontologie - Protetica fixa si mobila - Ortodontie cu aparate fixe sau mobile - Implantologie si chirurgie ososa 

 

CLICK AICI PENTRU PROMOTIILE LUNII IANUARIE!


Programeaza  de AICI vizita ta GRATUITA!


 
 

PartenerIi nostri